Ενοικιάσεις Σπιτιών

Κάνουμε ενοικιάσεις σπιτιών εδώ και 30 χρόνια που προσφέρουν τόσα χρόνια συναπτά στους φοιτητές την διαμονή που επιθυμούν και μας προτιμούνε στις ενοικιάσεις σπιτιών.

Κάθε χρόνο φοιτητές που ολοκληρώνουν τις σπουδές τους μένουν με τις καλύτερες εντυπώσεις στα χρόνια που σπουδάζουν.

Η πρώτη οικοδομή διαθέτει 30 διαμερίσματα και δεύτερη έχει 12 διαμερίσματα. Οι δυο οικοδομές μας συντηρούνται και ανακαινίζονται σε συχνή βάση. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε οικονομικό φοιτητικό σπίτι στην Θεσσαλονίκη.

Κάθε φορά που αδειάζει ένα διαμέρισμα ανακαινίζεται πλήρως και περνάει από συνεχή έλεγχο ώστε επόμενος ενοικιαστής να μην έχει κάποια ξαφνικό πρόβλημα στην διάρκεια της φοιτητικής διαμονής.

Ενοικιάσεις Σπιτιών στην τέλεια Τοποθεσία

Τα φοιτητικά διαμερίσματα Θεσσαλονίκης είναι στην πιο ιδανική τοποθεσία από το κεντρική αγορά της πόλης και από τα πανεπιστήμια όπως το ΑΠΘ και το πανεπιστήμιο Μακεδονία

Αναπαραγωγή Βίντεο

Η Θεσσαλονίκη είναι μια όμορφη πόλη αποτελείται από 1,5 εκατομμύριο κατοίκους από τους  οποίους είναι 200.000 φοιτητές. 

Η πόλη διαθέτει τα πάντα για την τέλεια φοιτιτική ζώη όπως μπάρ,καφετέριες,εστιατόρια,σινεμά,θέατρο,συναυλίες και πάρα πολλά φεστιβάλ

40 χρόνια λειτουργία ενοίκιαση φοιτητικού σπιτίου θεσσαλονίκη και πάνω από 125 ευχαριστημένους φοιτητές

Ικανοποιημένοι Φοιτητές​
Χρόνια Λειτουργίας​
Φοιτητικά Διαμέρισματα

Οι φοιτητές από τα
Φοιτητικό Διαμέρισμα Θεσσαλονίκης μας λένε:

Ονομάζομαι Γιώργος Πολυζωίδης και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την διαμονή μου στα 5 φοιτητικά χρόνια που πέρασα εκεί. Σε οτιδήποτε χρειαζόμουν τους είχα δίπλα μου. Ακόμα και που κλειδώθηκα και ξέχασα τα κλειδιά μου οι άνθρωποι ήρθαν και με βοήθησαν και μου άνοιξαν και γλίτωσα αρκετά χρήματα από τον κλειδαρά.
placeholder
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΥΖΩΙΔΗΣ
Φοιτητής στην Μαθηματική σχολή του ΑΠΘ
Συνηθισμένες Απορίες

Μπορείτε να έρθετε μαζί μας σε επικοινωνία μέσω τηλεφώνου η email η facebook και στην συνέχεια κανονίζουμε ένα ραντεβού για να δείτε το διαμέρισμα από κοντά. Όπου σας ενημερώνουμε για τα χαρακτηριστικά του διαμερίσματος και καθώς για οποιαδήποτε απορία. Στην συνέχεια γίνονται τα συμβόλαια και σας παραδίδουμε τα κλειδιά.

Η εγγύηση είναι υποχρεωτική και το σύνηθες είναι να δίνεται μαζί με το πρώτο μήνα του ενοικίου. Αυτό γίνεται ώστε και ο ιδιοκτήτης αλλά και ο ενοικιαστής να έχουν το διαμέρισμα καταχωρημένο.

Σε περίπτωση που ο ενοικιαστής φύγει από την ημερομηνία που λήγει το συμβόλαιο η εγγύηση επιστέφεται σε αντιπαραβολή με το υπάρχοντα χρέη προκύψουν από την φθορά του ενοικιαστή. 

Η διάρκεια ενός συμβόλαιού είναι στα 2 χρόνια. Αυτό κατόπιν συνεννόησης μπορεί να αλλάξει. Στόχος μας είναι η μακροχρόνια μίσθωση  και σκοπός ο φοιτητής η φοιτήτρια να παραμείνει εδώ σε όλη την φοιτητική ζωή.

Οι λογαριασμοί αλλάζουν όνομα του κάθε φοιτητή και για την πληρωμή τους φέρει αυτός αποκλειστικά την ευθύνη. Εξαιτίας της καλής ενεργειακής αποδοτικότητας των διαμερισμάτων τα ποσά των λογαριασμών κυμαίνονται σε χαμηλά νούμερα

Καθημερινές μέρες μπορείτε να μας βρείτε στο γραφείο που έχουμε κάτω από την οικοδομή και να σας εξυπηρετήσουμε σε οποιαδήποτε θέμα  η απορία προκύψει.