ΤΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΣΠΙΤΙΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΥΣΤΗΝΟΝΤΑΙ

Τα Φοιτητικά Σπίτια Θεσσαλονίκη χωρίς μεσίτη είναι εδώ και 30 χρόνια και προσφέρουν τόσα χρόνια συναπτά στους φοιτητές φθηνά ενοικιαζομενα σπιτια απο ιδιωτες.

Αναμφισβήτητα θέλουμε να είμαστε η πρώτη επιλογή για την ενοικίαση σπιτιού  επειδή έχουμε ότι χρειάζεται ένας ενοικιαστής

Η Θεσσαλονίκη έχει αρκετά σπίτια για φοιτητές αλλά τα περισσότερα δεν είναι ανακαινισμένα ή δεν καλύπτουν τις βασικές ανάγκες τους. Έχουμε όλα αυτά που ψάχνουν οι φοιτητές.

Θα βρεις μοντέρνα διαμερίσματα για κάθε ανάγκη όπως γκαρσονιέρες, στούντιο, δίχωρα με τετραγωνικά μέτρα που ξεκινάνε από 30τμ και φτάνουν και τα 60 με 70τμ

Η πρώτη οικοδομή διαθέτει 30 σπίτια και δεύτερη έχει 12 σπίτια.

Κοντά στα Πανεπιστήμια

Τα ενοικιαζόμενα σπίτια βρίσκονται στο κέντρο Θεσσαλονίκης 10 λεπτά από το ΑΠΘ και 15 από το πανεπιστήμιο Μακεδονία

Τέλεια Εξυπηρέτηση

Είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα από την ενοίκιαση διαμερίσματος μέχρι και την μέρα που θα ολοκληρώσετε τις σπουδές σας.

Στην τέλεια τοποθεσία

Βρισκόμαστε στην ιδανικότερη τοποθεσία για ένα φοιτητή που θέλει να απογεύγει την καθημερινή χρήση μέσα μαζικής μεταφοράς και να βρίσκει ότι επιθυμεί σε κοντινή απόσταση.​

Κέντρο Βοήθειας

Έχετε κάποια ερώτηση? Μπορείτε να δείτε τις πιο συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις που κάνουν οι πελάτες και πιθανές ενοικιαστές μας.

Ερωτήσεις και απαντήσεις 

Μπορείτε να έρθετε μαζί μας σε επικοινωνία μέσω τηλεφώνου η email η facebook και στην συνέχεια κανονίζουμε ένα ραντεβού για να δείτε το διαμέρισμα από κοντά.

Όπου σας ενημερώνουμε για τα χαρακτηριστικά του διαμερίσματος και καθώς για οποιαδήποτε απορία. Στην συνέχεια γίνονται τα συμβόλαια και σας παραδίδουμε τα κλειδιά.

Η εγγύηση είναι υποχρεωτική και το σύνηθες είναι να δίνεται μαζί με το πρώτο μήνα του ενοικίου. Αυτό γίνεται ώστε και ο ιδιοκτήτης αλλά και ο ενοικιαστής να έχουν το διαμέρισμα καταχωρημένο.

Σε περίπτωση που ο ενοικιαστής φύγει από την ημερομηνία που λήγει το συμβόλαιο η εγγύηση επιστέφεται σε αντιπαραβολή με το υπάρχοντα χρέη προκύψουν από την φθορά του ενοικιαστή. 

Η διάρκεια ενός συμβόλαιού είναι στα 2 χρόνια. Αυτό κατόπιν συνεννόησης μπορεί να αλλάξει. 

Στόχος μας είναι η μακροχρόνια μίσθωση  και σκοπός ο φοιτητής η φοιτήτρια να παραμείνει εδώ σε όλη την φοιτητική ζωή.

Οι λογαριασμοί αλλάζουν όνομα του κάθε φοιτητή και για την πληρωμή τους φέρει αυτός αποκλειστικά την ευθύνη.

 Εξαιτίας της καλής ενεργειακής αποδοτικότητας των διαμερισμάτων τα ποσά των λογαριασμών κυμαίνονται σε χαμηλά νούμερα.

Καθημερινές μέρες μπορείς να μας βρείς στο γραφείο που έχουμε κάτω από την οικοδομή και να σε εξυπηρετήσουμε σε οποιαδήποτε θέμα  η απορία προκύψει.

ενοικαζομενα σπιτια θεσσαλονικη απο ιδιωτες

ΠΑΡΟΧΕΣ

ενοικιαζομενα σπιτια θεσσαλονικη απο ιδιωτες

Πρώτον, τα Φοιτητικά Σπίτια Θεσσαλονίκη είναι στο ιστορικό κέντρο μόλις 400μ από το ΑΠΘ με τα πόδια και αρκετά κοντά από την πλατεία Αριστοτέλους

Δεύτερον, Κάθε φορά που αδειάζει ένα διαμέρισμα ανακαινίζεται πλήρως και περνάει από συνεχή έλεγχο ώστε ο επόμενος ενοικιαστής να μην έχει κάποια ξαφνικό πρόβλημα στην διάρκεια της φοιτητικής διαμονής.

Επιπλέον διαμερίσματα μπορεί να επιπλωθούν μερικώς η ολικός ώστε ο κάθε ενοικιαστής  να καλύψει τις δικές του ανάγκες επειδή δεν θα χρειάζεται να μπει σε επιπλέον έξοδα.

Το κέρδος με το να νοικιάζονται τα σπίτια χωρίς μεσίτη είναι ότι γλυτώνετε τα μεσιτικά και το κόστος αυτό που μετακυλίεται στους ενοικιαστές 

Λειτουργούμε ως ιδιωτική  φοιτητική εστία  όπου οι φοιτητές κάνουν αμέσως νέες παρέες και ξεκινούν τη φοιτητική ζωή τους  σε μια νέα πόλη μακριά από το σπίτι τους.

Τα Ενοικιαζομενα σπιτια Θεσσαλονικη από ιδιωτες καταργούν τους μεσάζοντες χωρίς μεσίτες και μεσιτικά γραφεία.

Στον παρακάτω ακόλουθο χάρτη μπορείτε να βρείτε την τοποθεσία των οικοδομών ,για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να  καλέσετε στο τηλέφωνο. Επίσης μπορείτε να μας βρεις από την υπηρεσία της google maps.

Ολυμπιάδος 110

Θεσσαλονίκη,

Email:

info@thessfoititikospiti.gr

Τηλέφωνο:

+ 30 6985886790
+30 6972180912