ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ,μπορείτε είτε μέσω email είτε μέσω τηλεφώνου είτε μέσω messanger από την σελίδα μας στο facebook.

Επικοινωνία
Φοιτητικά Διαμερίσματα Θεσσαλονίκη

Διαμερίσματα Θεσσαλονίκη

Τα  διαμερίσματα είναι Θεσσαλονίκη κοντά στο Τούρκικο Προξενείο Θεσσαλονίκης, επίσης η Άνω Πόλη είναι πολύ κοντά.

Η περιοχή έχει πολύ καλή συγκοινωνία που συνδέει όλον τον αστικό ιστό της Θεσσαλονίκης και από εκεί μπορεί να πάει όπου θέλει μέσω του ΟΑΣΘ.

Το αεροδρόμιο απέχει 15,9 χλμ και από τον περιφερειακό είναι κοντά 17,8 χλμ.

Ο σιδηροδρομικός Σταθμός Θεσσαλονίκης απέχει 3 χλμ.

Ενώ τα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης είναι στα 5,4 χλμ. 

Επικοινωνία
Φοιτητικών Διαμερισμάτων

Είμαστε δίπλα σας από την αρχή των φοιτητικών σας χρόνων μέχρι να τις τελειώσετε. Οιοιδήποτε θέμα προκύψει θέλουμε να σας εξυπηρετήσουμε και να σας κάνουμε να νοιώσετε ασφαλείς. 

Καλή συντήρηση Φοιτητικών Διαμερισμάτων

Συντηρούμε προληπτικά τα διαμερίσματα  Θεσσαλονίκη και την οικοδομή ώστε να ελαττώσουμε στο μέγιστο δυνατό την φθορά και μια ζημιά που μπορεί να σας ταλαιπωρήσει κατά την διάρκεια της διαμονής σας.

Ασφάλεια

Όλες οι πόρτες είναι θωρακισμένες. Επίσης έχουμε πόρτα ασφαλείας στην εξωτερική πόρτας των οικοδομών. Τέλος έχουμε κλειστό κύκλωμα καμερών στους εξωτερικούς χώρους των οικοδομών που λειτουργούν αποτρεπτικά για κλοπές ή άλλες κακόβουλες πράξεις.

Γνωρίσετε την πόλη της Θεσσαλονίκης

Σας δίνουμε γενικές πληροφορίες σχετικά με το να γνωρίσετε την πόλη καλύτερα και σαν νέος φοιτητής να μάθετε τα πιο ιστορικά  και πιο ενδιαφέροντα σημεία της.

Η εικαστική σύνθεση του Γιώργου Ζογγολόπουλου στήθηκε στη Νέα Παραλία το 1997, τη χρονιά που η Θεσσαλονίκη είχε αναδειχθεί Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης και παραμένει ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα μνημεία της πόλης

Η πιο εμβληματική πλατεία της πόλης – και το κέντρο της ζωής της. Άνετη, υπέροχη, πλαισιωμένη από πανέμορφα ιστορικά κτήρια, ενώνει το παρελθόν με το παρόν.

Όχι μόνο αξίζει τον κόπο η επίσκεψη στους εσωτερικούς του χώρους που τώρα είναι μουσείο όχι μόνο η θέα από την κορυφή είναι υπέροχη, αλλά και η βόλτα γύρω του, παρέα με ζευγαράκια, παιδιά που παίζουν και πλανόδιους καλλιτέχνες, σε ξεκουράζει.

Η περίφημη σκεπαστή αγορά της Θεσσαλονίκης είναι συνυφασμένη σχεδόν με την ίδια την πόλη και δεν παραλείπουμε ένα πέρασμα για αγορές ή για χάζι.

Μια βόλτα στην ‘Ανω Πόλη είναι ταξίδι πίσω στο χρόνο και οι εικόνες που σου προσφέρει είναι πραγματικά μοναδικές. Μία από τις αγαπημένες μας εμπειρίες είναι άραγμα στα κάστρα με θέα την πόλη και τον ήλιο να δύει βελούδινα.

Διαθέτει 3,5 χιλιόμετρα αξιοποιημένου και αναπλασμένου παραλιακού μετώπου, το μεγαλύτερο στην Ελλάδα, το οποίο ξεκινάει ουσιαστικά από τον Λευκό Πύργο και καταλήγει στο Μέγαρο Μουσικής. Το σημείο αυτό είναι προορισμός για τους περιπατητές που θέλουν να απολαύσουν τον ήλιο, τη θάλασσα και τον ουρανό της Θεσσαλονίκης, αλλά και όσους θέλουν να τρέξουν ή να κάνουν ποδήλατο στο κέντρο της πόλης. Κατά μήκος της Νέας Παραλίας θα βρείτε αρκετά πράγμα που χρήζουν προσοχής, καθώς και πολλούς χώρους πρασίνου.

Τα Λαδάδικα είναι ένα από τα πιο καυτά σημεία της πόλης όσον αφορά την διασκέδαση, με την φοιτητική κοινότητα της πόλης να δίνει «βροντερό» παρόν καθημερινά! Αποτελούν ουσιαστικά μια μίξη του παλιού με το νέο, της παράδοσης με το παρόν.

Οι φοιτητικές Οικοδομές

Ολυμπιάδος 110,Κέντρο Θεσσαλονίκης,54634

Επικοινωνία