logo foititika spitia2

ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τα ενοικιαζόμενα Σπίτια Θεσσαλονίκη που διαθέτουμε αφοράνε αποκλειστικά σε φοιτητές   

Όταν ενοικιάζεις ένα διαμέρισμα μας είναι ανακαινισμένο και ελεγμένο από εμάς ώστε να μην έχετε κανένα πρόβλημα στη διαμονή σας.

Τα διαμερίσματα μας είναι πολύ κοντά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και στο Πανεπιστήμιο Μακεδονία και ένας φοιτητής μπορεί να πηγαίνει με τα πόδια καθημερινά χωρίς να χρησιμοποιεί Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Διαθέτουμε διαμερίσματα ανάλογα με τις ανάγκες των ενοικιαστών μας όπως Studios γκαρσονιέρες και δίχωρα.

Όλα τα  σπίτια μας έχουν κεντρική θέρμανση φυσικού αερίου και ατομικό λέβητα θέρμανσης και τα κοινόχρηστα είναι σε πολύ οικονομικό επίπεδο.

Για οποιαδήποτε άλλη απορία Μπορείς να μας καλέσεις είτε τηλεφωνώντας είτε στέλνοντας μας email.

Η απόσταση από τα ενοικιαζόμενα σπίτια απέχει από το κέντρο της Θεσσαλονίκης 400μ από τα πόδια. 

Έτσι κάποιος φοιτητής μπορεί να φτάσει στην πλατεία Αριστοτέλους, το Λευκό Πύργο, στα Λαδάδικα ή στο λιμάνι της πόλης με τα πόδια χωρίς να χρησιμοποιεί Μέσα Μαζικής Μεταφοράς γλιτώνοντας ένα μηνιαίο κόστος μετακίνησης

Η Θεσσαλονίκη είναι μια όμορφη πόλη αποτελείται από 1,5 εκατομμύριο κατοίκους από τους  οποίους είναι 200.000 φοιτητές. Προσφέρουμε τα καλύτερα ενοικαζομενα σπιτια θεσσαλονικη για να γίνεται μέλος αυτής της κοινότητας.

Η πόλη διαθέτει τα πάντα για την τέλεια φοιτητική ζωή  όπως μπαρ, καφετέριες, εστιατόρια, σινεμά, θέατρο, συναυλίες και πάρα πολλά φεστιβάλ.

Ικανοποιημένοι Φοιτητές​
Χρόνια Λειτουργίας​
Φοιτητικά Διαμέρισματα
Ονομάζομαι Γιώργος Πολυζωίδης και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την διαμονή μου στα 5 φοιτητικά χρόνια που πέρασα εκεί. Σε οτιδήποτε χρειαζόμουν τους είχα δίπλα μου. Ακόμα και που κλειδώθηκα και ξέχασα τα κλειδιά μου οι άνθρωποι ήρθαν και με βοήθησαν και μου άνοιξαν και γλίτωσα αρκετά χρήματα από τον κλειδαρά.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΥΖΩΙΔΗΣ
Φοιτητής στην Μαθηματική σχολή του ΑΠΘ
Συνηθισμένες Απορίες

Μπορείς να έρθεις μαζί μας σε επικοινωνία μέσω τηλεφώνου η email η facebook και στην συνέχεια κανονίζουμε ένα ραντεβού για να δείτε το διαμέρισμα από κοντά. Όπου σε ενημερώνουμε για τα χαρακτηριστικά του διαμερίσματος και καθώς για οποιαδήποτε απορία. Στην συνέχεια γίνονται τα συμβόλαια και σου παραδίδουμε τα κλειδιά.

Η εγγύηση είναι υποχρεωτική και το σύνηθες είναι να δίνεται μαζί με το πρώτο μήνα του ενοικίου. Αυτό γίνεται ώστε και ο ιδιοκτήτης αλλά και ο ενοικιαστής να έχουν το διαμέρισμα καταχωρημένο.

Σε περίπτωση που ο ενοικιαστής φύγει από την ημερομηνία που λήγει το συμβόλαιο η εγγύηση επιστέφεται σε αντιπαραβολή με το υπάρχοντα χρέη προκύψουν από την φθορά του ενοικιαστή. 

Η διάρκεια ενός συμβόλαιού είναι στα 2 χρόνια. Αυτό κατόπιν συνεννόησης μπορεί να αλλάξει. Στόχος μας είναι η μακροχρόνια μίσθωση  και σκοπός ο φοιτητής η φοιτήτρια να παραμείνει εδώ σε όλη την φοιτητική ζωή.

Οι λογαριασμοί αλλάζουν όνομα του κάθε φοιτητή και για την πληρωμή τους φέρει αυτός αποκλειστικά την ευθύνη. Εξαιτίας της καλής ενεργειακής αποδοτικότητας των διαμερισμάτων τα ποσά των λογαριασμών κυμαίνονται σε χαμηλά νούμερα

Καθημερινές μέρες μπορείτε να μας βρεις στο γραφείο που έχουμε κάτω από την οικοδομή και να σας εξυπηρετήσουμε σε οποιαδήποτε θέμα  η απορία προκύψει